A norbDSGN Design Studio-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy minőségi tervezést és kivitelezést biztosítsunk ügyfeleink számára, legyen szó: reklámanyag, kiadvány, weboldal és csomagolás tervezéséről, komplett vállalati arculat megalkotásáról vagy éppen egy teljeskörű kampány kreatív megvalósításáról.

 

Szolgáltatásainkról röviden:

Arculati és nyomdai termékek tervezése, kivitelezése

Széles skálát fed le a tevékenység: logotervezés és arculati elemek, szóróanyagok, plakát, brossúra és kiadvány, éves jelentés, termék- illetve image katalógus, termékcsomagolás, címkék.

Termékfotózás

Saját stúdiónkban, illetve előre egyeztetett helyszínen profi felszereléssel készítjük el termékfotóit, imagefotóit. Vállaljuk kampányok, katalógusok képeinek elkészítését.

Webdesign, programozás

A honlap tervezését – ahogy azt minden területen tesszük – az egyéni igények felmérésével, a konkurencia tanulmányozásával kezdjük. A tervezésnél szem előtt tartjuk a webes tervezés alapszabályait, weboldalaink tartalma letisztult, átlátható.

Egyedi reklámtárgyak tervezése, gyártása

Bő választékát kínáljuk az egyedi tervezésű reklámtárgyaknak. A kivitelezés egy részét magunk végezzük, másik részét profi partnereinkkel kiviteleztetjük. Bővebb információ: e-mail-ben.

Rendezvények arculatának, dekorációjának megtervezése, kivitelezése

Vállaljuk céges rendezvények, esküvők, grafikai és dekorációs elemeinek tervezését, kivitelezését.

Kreatív fotózás

Tovább bővítettük fotós profilunkat. Családi, vagy céges esemény fotózása, portré-, esküvő-, kismama-, baba-, illetve gyermekfotózás előre egyeztetett elképzelésekkel, témával, helyszínnel. Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen árajánlatot e-mailben.